Om Jonas Smith

Jeg har altid haft en lidenskab for bevægelse. Blandt andet inden for kampsport funktionel styrketræning, bevægelsesmønster, sports specificeret og præstationsfremmende træning, skades- og smertebehandling. Jeg har i de senere år lagt mere vægt på smerte og skader, da der er ingen form for træning der kan udføres optimalt med smerter. Jeg har selv haft rigtig mange skader i gemmen min tid som kampsport entusiast. og ved hvor frustreret det kan være at skulle holde lange trænings pause.

Jeg er en person som elsker at udvikle mig og lære ny viden så jeg kan gøre ting bedre og optimalt for mig selv og mine klienter. Det et er vigtigt for mig at vise mine klienter en naturlig måde at få en sund og stærk krop på uden at skulle leve ud fra et fanatisk kostplan og ekstrem hård træning. Formålet med træning er at man bliver bedre til noget og går fra træning med mere energi. Jeg går ind for en høj kvalitet af bevægelse.

Jeg har mange års erfaring i undervisning af forskellige kampsport, person­lig træ­ning, crossfit og funktionel træning.

Til daglig er jeg personlig træner i et fitness centre i København. Derudover underviser jeg i træningslære, fysiologi, og ernæring mm. på statens officielle træneruddannelse (NEXT-Kbh) og er til tide også tilknyttet forskellige sportsklubber, hvor jeg underviser i skadesforebyggende og præstationsfremmende træning. har bl.a. været tilknyttet Rødovre Taekwondo Klubs eliteholdet, og ved brøndby sjællandsserien hold.

 • EHFA personlig træner
 • Uddannet Kok
 • Certificeret Z-Health: R – Rehabilitation, Restoration, and Re-education
 • Certificeret Z-Health:  I – Integration: Visual, Vestibular, and Proprioceptive Systems
 • Certificeret Z-Health: S – Sport, Skill & Strategy
 • Certificeret Z-Health: T – Therapy, Threat and Training
 • Certificeret Z-Health: 9S – Structure functional neurology
 • Certificeret Z-Health: 9S – The Next Evolution
 • Certificeret Z-Health: 9S – Speed
 • Certificeret behandler i Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi ved Institut for Biodynamisk KST
 • Certificeret Kranio-Sakral terapi ved Stanley Rosenberg Institut
 • Certificeret i Masterclass i Coaching Beyond & Facilitering Gruppeprocesser via Henrik Juhl
 • Kursus i Mindfulness Baseret Stress Reduktions program (MBSR) via Heinrich Johansen
 • Stud. Osteopati, 3. År (ud af 4, European school of osteopathy)
Jonas Smith

Book en uforpligtende snak

Og lad os tale om hvordan jeg kan hjælpe dig fri af dine smerter og videre med din træning.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.